dilluns, 10 d’agost del 2009

REFREGITS D'ESTIU (3)

.
Comencem la segona setmana d'agost amb un altre Refregit.

De petit m'agradaven molt els àlbums de Tintín, i sempre m'havien entusiasmats els insults del formidable capità Haddock. Des d'aleshores havia tingut la idea de fer-ne un llistat, però només tenia una dotzena d'albums, i per tant la llista mai seria complerta.
Fa un parell d'anys la meva dona em va regalar l'Edició del Centenari : un cofre amb la col·lecció completa dels àlbums del Tintín, edició limitada i numerada (tinc el 340 de 900). Per fi vaig poder realitzar el que feia anys volia fer: vaig llegir la col·lecció sencera amb un llapis i una llibreta al costat i vaig poder recopilar Tots els insults del capità Haddock.
La traducció per aquesta edició es del 2002, o sigui que hi haurà insults dels àlbums clàssics que no sortiran en aquesta llista. Tot i això, n'hi ha un bon grapat.
.

4 comentaris:

Marta ha dit...

Quantes vegades havia llegit Tintin de petita!

Kudifamily ha dit...

ha ha ha!
Aquesta sí que és una bona "frikada".
;-D
Genial!!
Els millors per mi: carquinyoli remullat, figureta de pessebre amb funda i banda d'encenalls de pallús amb confitura d'eriçó!!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Si no es ofendre. Quants mesos fas de vacances del bloc?
Per cert que definitivament han prohibit Tintin al Congo

captaire ha dit...

No és ofendre Francesc.
Jo mateix m'ho pregunto.

Passa que estic massa embolicat en diferents activitats i amb algun problema familiar i no acabo de trobar el moment de tornar a la rutina blogaire. Amb prou feines si tinc temps per treure el cap i fer alguna lectura en diagonal dels blogs que segueixo.

Espero que amb el començament del curs escolar la cosa es calmi una mica.