diumenge, 15 de novembre del 2009

VÍCTOR PÀMIES: 300.000 I SEGUINT



Fa uns anys, enVíctor Pàmies i Riudor va començar una feina de documentació paremiològica, o sigui, de locucions, dites, refranys, frases fetes, proverbis, etc. La seva tasca monumental l'ha dut a crear el portal de paremiologia catalana des del qual podeu accedir a un bon grapat de blocs sobre la matèria.
Aquesta setmana ha arribat a la rodona quantitat de "només" 300.000 registres. I dic "només" perquè la feina continua i diu que vol arribar a les 500.000 (potser un milió?).

Per agraïr-li aquesta tasca tan important per preservar la riquesa i saviesa popular del nostre idioma, la catosfera s'ha unit per fer-li un merescudíssim homenatge. Així doncs, aquests dies podreu trobar a molts blocs algun escrit dedicat a en Víctor.
Coca de recapte s'hi ha volgut sumar publicant el post que teniu aquí sota, sobre dites i frases fetes.

Moltes felicitats Víctor, i gracies per la bona feina!

El logo és una creació de Palli:Disseny
.

4 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, captaire!

Sou una colla de por. us agraeixo molt el que heu fet en aquesta efemèride meva que em pensava que passaria desapercebuda.

Marta ha dit...

Víctor no et pots imaginar quantes coses n'he aprés de la teva web de paremielogia. Moltes gràcies i n'espero moltes més mestre!

El Gaucho Santillán ha dit...

Moltes gràcies, Capt!!

(es lo ùnico que aprendì hasta ahora, de Catalàn. Sin embargo tengo una abuela Catalana, de apellido Ricacensz, Asì que persistirè)

Saludos

Anònim ha dit...

naucil veliko